• BOUW</p>
<p>MATERIALEN

  BOUW

  MATERIALEN

  Waar service & kwaliteit

  standaard zijn!

 • Oprit &amp; terras

  Oprit & terras

  Waar service & kwaliteit

  standaard zijn!

 • TRANSPORT

  TRANSPORT

  Waar service & kwaliteit

  standaard zijn!

BOUW

MATERIALEN

Oprit & terras

TRANSPORT

Welkom

Zowel in de huidige nieuwbouwwereld als bij complexe renovatieprojecten gaat advies verder dan enkel de keuze van gevelstenen en dakpannen. Wij geven u graag deskundige begeleiding op basis van kennis en ervaring.

Meuleman is meer dan enkel een leverancier van bouwmaterialen, wij willen een toegevoegde waarde betekenen voor elke klant. Gesterkt door een jarenlange ervaring zijn wij vastberaden elke uitdaging het hoofd te bieden en om dit te bereiken wordt samen met de klant gezocht naar de meest optimale oplossing.

Vanzelfsprekend staan wij steeds open voor nieuwe producten en suggesties uit de praktijk. Ook tijdens het hele bouwproject blijven onze medewerkers paraat staan met hun advies en opvolging.

<strong>Welkom</strong>

BOUWMATERIALEN

Onze specialiteit, de ruwbouw, het skelet van uw huis. Het is dan ook bijzonder belangrijk dat u voor deze fase van uw project kwaliteitsmaterialen gebruikt. In deze rubriek vindt u de verschillende onderdelen van de ruwbouw alsmede de verschillende types materialen met hun betreffende leverancier. U kunt voor al deze materialen bij ons terecht. Het merendeel is uit voorraad leverbaar.

Je worden geladen...